Viimased blogi sissekanded

Kanal : Spetsialisti toidublogi

 

26.06.2020

Peatükk 107: Jaanilaupäev

Tervist kõik! Ma soovin teile head Jaanipäeva ja vabandan, et ma pole teinud üle pooleteist kuu blogipostitust. Aga nüüd tuli spetsialist rääkima sellest Jaanilaupäevast. Kui me hommikul ärkasime üles, mu ema ja ta sõber läksid poodi Viljandisse ja tõid tooteid. #15:50 26.06.2020 kanalilt Spetsialisti toidublogi

09.05.2020

PeatĂĽkk 106: Kanamuna

Tervist! Enne, kui me alustame blogi, mul on üks värskendusuudis. Me saime 4. mail endale kuke, kellele me panime nimeks Mauno, ta on sündinud eelmisel suvel ja ta on kirjupruun. Ja täna mul on veel üks uudis! 8. mail kuskil päeva ajal oli Eevi munenud ühe väikse 5 sentimeetrise muna. #09:28 09.05.2020 kanalilt Spetsialisti toidublogi

12.04.2020

PeatĂĽkk 105: Minu isetehtud praad

Tervist teile kõigile!Täna ma teen ühte kokatööd ja ma ütlen teile retsepti ja mida teha. See retsept oli mõeldud mul tööõpetuses koolitööna kodus. #16:25 12.04.2020 kanalilt Spetsialisti toidublogi

06.04.2020

Peatükk 104: Tort ja kanad (mitte kanasöök)

Tervist!Ma olen ikka maal COVID-19 tõttu, aga ma ikka pole sellesse nakatunud. Täna, kui see postitus postitati, on nakatunud maailmas 1225000 inimest, 66500 inimest on surnud, aga 258000 inimest on tervenenud. Eestis on nakatunud 1100 inimest, umbes 15 on surnud ja umbes 60 on tervenenud. #18:24 06.04.2020 kanalilt Spetsialisti toidublogi

17.03.2020

PeatĂĽkk 103: Suitsulihasupp ja kodukool

Mis looma jälg see on?Tervist jälle. Ma vabandan, et ma pole postitanud natuke aega, aga see ei tähendanud, et mul oli koroonaviirus ehk COVID-19. Ma olen täiesti terve. Kõigepealt ma räägin veidi sellest COVID-19st ehk Wuhan koroonaviirusest. #17:47 17.03.2020 kanalilt Spetsialisti toidublogi

14.02.2020

Peatükk 102: Sõbrapäev ja astronoomia

Head sõbrapäeva teile!Täna ma räägin veidi enda söögist. Pärast kooli, kui ma tulin koju, mul oli tuju süüa tortillasid. Mina ja mu ema tegime seda sööki täna koos. #19:02 14.02.2020 kanalilt Spetsialisti toidublogi

02.02.2020

PeatĂĽkk 101: Ăślo restorani toidud

EelroogTervist jälle! Nüüd on see kuu, millel on lisapäev iga nelja aasta tagant! Täna on ka isegi päev millal me tõime enda Kesk-Aasia kilpkonna Matilda koju, aasta tagasi. Ma käisin täna Ülo restoranis mis on Balti Jaama turust umbes 75 meetri kaugusel. #12:12 02.02.2020 kanalilt Spetsialisti toidublogi

17.01.2020

PeatĂĽkk 100: Kodus tehtud magustoit. Blogi juubel!.

Tervist kallid inimesed, Spetsialist siin!Ma soovin sulle head 2020 aastat ja see on ka mu 100. peatüki juubel ja mul tekkis idee kirjutada, miks ma alustasin seda blogi ammu aega tagasi. Aga kõigepealt, ma räägin enda söögist. See on mu ema tehtud magustoit ja see on väga lihtne retsept. #11:51 17.01.2020 kanalilt Spetsialisti toidublogi

26.12.2019

Peatükk 99: Mu 2019 aasta jõulud

Tervist! Ma vabandan, et ma ei teinud blogipostistust üle kuu juba. Ma olin lihtsalt hõivatud koolis ja korvpallitrennis terve novembri ja detsembri, aga nüüd ma saan lõpuks rääkida. Nüüd ma räägin enda jõulusöögist ja jõuludest. 24. detsembril ma olin enda kodus oma perega. #17:28 26.12.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

16.11.2019

PeatĂĽkk 98: Amrita pasta ja maakodu ahjupart

Tervist jälle!Amrita pastaMa olen sel nädalavahetusel enda maakodus. Meie maakodul ka vahetati aknad. Täna ma käisin ühes restoranis Amrita Pizzas, Viljandis. Seal ma sõin pastat kreveti, päiksekuivatatud tomati, basiiliku ja riivjuustuga. Mulle enamikult meeldis pasta koos riivjuustuga. #10:50 16.11.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

10.11.2019

Peatükk 97: Isadepäeva söögid

Leib võiga ja krõbedikudTervist!Te vist teate, et täna on isadepäev. Täna ma käisin oma ema, isa, venna ja õega restoranis nimega Rataskaevu 16, Vanalinnas isadepäevaks brantšil. Brantš on segusõna hommikusöögist ja lõunasöögist inglise keeles. Las ma räägin ühte huvitavat asja. #18:40 10.11.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

04.10.2019

PeatĂĽkk 96: Lasanje hakklihaga

Head õpetajate päeva kallid blogilugejad!Täna ma käisin oma emaga Pärnus tööreisil ja pärast tööd ma läksin emaga PortArturi restorani Umberto. Mina valisin pasta lasanje ja mu ema valis kala. Lasanje oli tehtud pastaplaatidest, lihast, kastmest, sulatatud juustust, riivitud juustust ja basiilikust. #19:39 04.10.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

24.08.2019

PeatĂĽkk 95: Mulgi puder kotleti ja hapukapsaga

Tervist! Täna ma käisin Balti keti 30. aastpäeval. Las ma räägin sulle kõigepealt Balti ketist. Balti kett oli 23. augustil 1989 mõeldud selleks, et saada vabaks Nõukogude Liidust. Inimesed hoidsid käest kokku ja Balti ketis oli umbes 2 miljonit (ehk 2,000,000) inimest ja moodustas 675. #09:09 24.08.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

12.08.2019

Peatükk 94: Soolakristallijuust, krõbe kana ja raamat

Tervist!Soolakristallidega juustTäna ma räägin Balti Jaama turust ja oma uuest raamatust. Täna ma käisin Balti Jaama turul, et saada oma lemmikjuustu. Ma käisin Juustukuningate poes ostmas Il Gusto Puro soolakristallijuustu mis maksis 24. 90 eurot kilo või 27. 923 dollarit või 23. 118 naela. #19:26 12.08.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

06.08.2019

Peatükk 93: Ameerika iseseivuspäevapidu, Caesari salatid ja Läti ja Suurbritannia reisid.

Fahelmanni kohviku Caesari salatTervist jälle! Ma väga Väga VÄGA vabandan, et ei teinud blogi mitu kuud järjest. Ma olen umbes 60-80% suvel Mulgimaal enda suvekodus. Vabandust. Aga täna ma räägin oma seiklustest sel suvel. 12. juunil ma lõpetasin kooli ja sain endale riikliku aukirja väga heade hinnete eest matemaatikas ja inglise keeles. #11:47 06.08.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

...

#03:00 01.01.1970 kanalilt Spetsialisti toidublogi

 

Kajastused