Viimased blogi sissekanded

Kanal : Spetsialisti toidublogi

 

16.11.2019

PeatĂĽkk 98: Amrita pasta ja maakodu ahjupart

Tervist jälle!Amrita pastaMa olen sel nädalavahetusel enda maakodus. Meie maakodul ka vahetati aknad. Täna ma käisin ühes restoranis Amrita Pizzas, Viljandis. Seal ma sõin pastat kreveti, päiksekuivatatud tomati, basiiliku ja riivjuustuga. Mulle enamikult meeldis pasta koos riivjuustuga. #10:50 16.11.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

10.11.2019

Peatükk 97: Isadepäeva söögid

Leib võiga ja krõbedikudTervist!Te vist teate, et täna on isadepäev. Täna ma käisin oma ema, isa, venna ja õega restoranis nimega Rataskaevu 16, Vanalinnas isadepäevaks brantšil. Brantš on segusõna hommikusöögist ja lõunasöögist inglise keeles. Las ma räägin ühte huvitavat asja. #18:40 10.11.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

04.10.2019

PeatĂĽkk 96: Lasanje hakklihaga

Head õpetajate päeva kallid blogilugejad!Täna ma käisin oma emaga Pärnus tööreisil ja pärast tööd ma läksin emaga PortArturi restorani Umberto. Mina valisin pasta lasanje ja mu ema valis kala. Lasanje oli tehtud pastaplaatidest, lihast, kastmest, sulatatud juustust, riivitud juustust ja basiilikust. #19:39 04.10.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

24.08.2019

PeatĂĽkk 95: Mulgi puder kotleti ja hapukapsaga

Tervist! Täna ma käisin Balti keti 30. aastpäeval. Las ma räägin sulle kõigepealt Balti ketist. Balti kett oli 23. augustil 1989 mõeldud selleks, et saada vabaks Nõukogude Liidust. Inimesed hoidsid käest kokku ja Balti ketis oli umbes 2 miljonit (ehk 2,000,000) inimest ja moodustas 675. #09:09 24.08.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

12.08.2019

Peatükk 94: Soolakristallijuust, krõbe kana ja raamat

Tervist!Soolakristallidega juustTäna ma räägin Balti Jaama turust ja oma uuest raamatust. Täna ma käisin Balti Jaama turul, et saada oma lemmikjuustu. Ma käisin Juustukuningate poes ostmas Il Gusto Puro soolakristallijuustu mis maksis 24. 90 eurot kilo või 27. 923 dollarit või 23. 118 naela. #19:26 12.08.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

06.08.2019

Peatükk 93: Ameerika iseseivuspäevapidu, Caesari salatid ja Läti ja Suurbritannia reisid.

Fahelmanni kohviku Caesari salatTervist jälle! Ma väga Väga VÄGA vabandan, et ei teinud blogi mitu kuud järjest. Ma olen umbes 60-80% suvel Mulgimaal enda suvekodus. Vabandust. Aga täna ma räägin oma seiklustest sel suvel. 12. juunil ma lõpetasin kooli ja sain endale riikliku aukirja väga heade hinnete eest matemaatikas ja inglise keeles. #11:47 06.08.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

29.03.2019

PeatĂĽkk 90: Minu Edela-Euroopa puhkus. Osa 2

Alicante lossi tippTervist jälle! Ma loodan, et te olete lugenud eelmist postitust enne selle postituse lugemist, igaks juhuks. Ma olen teinud juba mõnesid muid tegevusi. Kõigepealt kolmapäevast. Kolmapäeval ma käisin oma ema ja isaga Alicantes, mille pindala on 201. 3 km2 suur või on 2513. #10:05 29.03.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

26.03.2019

PeatĂĽkk 89: Minu puhkus Edela-Euroopas. Osa 1

Minu puhkus on praegu väga ilus ja meelelahutav. Kui sa ei tea, kus ma olen, ma olen jälle enda sõbra juures, Dénias, Hispaanias viis päeva. Ma sain lennupileti enda ema ja isaga juba jõuludel. Ma kõigepealt räägin lennust ja siis Hispaaniast. #22:04 26.03.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

02.03.2019

Peatükk 88: Laupäeva pannkoogid

Plirts, plärts, käes on märts, mu õnnekuu! Märts on mu õnnekuu, sest mul on märtsis üks seiklus ja ma räägin seda teile 3 kuni 4 nädala pärast. Laupäeva pannkoogid olid päris maitsvad. Ma sõin neid oma kodus hommikul oma perega ja need olid enamik minu tehtud. #15:20 02.03.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

02.02.2019

Peatükk 87: Võikana ja vene šarlott

Võikana ja šarlott olid päris maitsvad. Ma kõigepealt räägin toidust ja siis räägin natuke Indiast, sest võikana on India toit. Ma sõin seda asja kodus ja võikana oli tehtud riisist, kanast, tomatitest, sibulast, India pähklitest, vahukoorest ja India maitseainetest. #19:46 02.02.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

18.01.2019

PeatĂĽkk 86: Quattro Formaggi (Nelja juustu pitsa) koos ekstra peekoniga

Tervist! Blogija on siin!Ma vabandan, et ma ei teinud blogipostitusi jõuludel ega uusaastal, aga selles blogipostituses ma hakkan teile rääkima oma jõuludest ja natuke mida ma olen teinud 2019 aastal. Aga kõigepealt toidust!Quattro Formaggi koos peekoniga oli päris maitsev. #18:01 18.01.2019 kanalilt Spetsialisti toidublogi

16.12.2018

PeatĂĽkk 85: Steffani pizza

Steffani pizza oli väga maitsev. Ma sõin seda Pärnus ühes kohvikus, mille nimi on Steffani Pizzarestoran ja asub Nikolai 24, Pärnu. Ma käisin Pärnus mitte lihtsalt sellepärast, aga et vaadata Doktor Dolittle etendust mis algas kell 12. 00. Ma pidin ärkama kell 8 hommikul ja buss algas kell 9. #08:18 16.12.2018 kanalilt Spetsialisti toidublogi

...

#03:00 01.01.1970 kanalilt Spetsialisti toidublogi

 

Kajastused