Viimased blogi sissekanded

Kanal : TOIDUBLOGI

 

18.03.2019

Täistera pasta seente, porru ja päikesekuivatatud tomatitega!

Mida vajad:400 g täistera pastat (ma võtsin prooviks Tartu Milli uued sarvekesed)päikesekuivatatud tomatidmarineeritud šampinjonidumbes 8 cm porruttoorjuust tomati ja basiilikugaroosat soolaPane pasta keema. Ma panin terve paki 500 g, aga umbes 100 g tõstsin hiljem kõrvale. #09:21 18.03.2019 kanalilt TOIDUBLOGI

HOMMIKUSĂ–Ă–K!

Vaheldus pudrule :)Ahjus tehtud juustuleivad koos smuutiga (pool banaani, vesi, õunamahl, chia seemned, pool õuna, kange piparmündi lehed). #09:10 18.03.2019 kanalilt TOIDUBLOGI

05.03.2019

Võileivatort hõbeheigi ja munaga!

MIDA VAJAD:1,5 sepikut (vali ise mis meeldib)2 suitsutatud hõbeheiki 6 keedumunakurkroosa sool20% hapukoormajoneesvõiSee on selline tagurpidi võileivatort. Tükelda sepik kuubikutest ja pane suurde kaussi. Puhasta kala hoolikalt, keeda muna, haki muna. #13:29 05.03.2019 kanalilt TOIDUBLOGI

01.02.2019

Lehttaigna pirukas kalkunihakklihast ja riisist!

VAJAD:4 lehttaigna lehte450 g kalkunihakkliha4-5 klaasi keedetud riisi2 muna10 cm porrutveerand klaasi piimaroosat soolaPurusta porru imepisikeseks, viska pannile koos hakklihaga. Maitsesta roosa soolaga. Pruunista kergelt, lisa 2 muna, pool klaasi piima. #06:51 01.02.2019 kanalilt TOIDUBLOGI

17.01.2019

Porgandi plaadipirukas kreekapähklite ja juustuga!

Retsepti sain Kahvliahvi kokaraamatust, tegin veidi teisiti, jahu asemel kasutasin täistera speltajahu, juustu läks veidi rohkem, edastan omapoolse muudatustega retsepti. #10:59 17.01.2019 kanalilt TOIDUBLOGI

05.01.2019

Taimne läätsepada!

Mida vajad:400 g läätsesi7 keskmist porgandit400 g konservube2 sibulat4 suurt küüslauguküünttšillitvürtsiköömneidpruuni suhkrut300 ml tomatipläusti150 g tomatipüreedtšillipulbritsoolaSee on selline mõnusalt sooja andev taimetoit. Keeda läätsed (minul punased). #16:22 05.01.2019 kanalilt TOIDUBLOGI

MĂśSLIBATOON

MÜSLIBATOON250 g kaerahelbeid150 g pähklisegu80 g kuivatatud jõhvikuid90 g kuivatatud ploome50 g kookoshelbeid2 tl kakaod4 spl mett100 g võid80 g küpsetusšokolaadiPurusta pähklid lõikuris, tükelda kuivatatud jõhvikad ja ploomid väikesteks tükkideks, lisa kõik muu. #13:52 05.01.2019 kanalilt TOIDUBLOGI

04.12.2018

PIPARKOOGID

Taigna sees on 2 pakki võid (175 g), 500 ml ehk siis 5 dl tumedat siirupit, 3 muna, 4 tl soodat, 600 g täistera speltajahu, 400 g nisujahu. Peale sulatasin vesivannil valge küpsetusšokolaadi (suure) mille sisse lisasin veidi tavalist piimašokolaadi. Piparkoogid on mõnusalt pehmed!. #14:19 04.12.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

14.11.2018

Inspiratsiooni TAIMETOIDU retseptidest!

Kui VAJATE uusi ideid, täitsa uusi mõtteid oma igapäeva toitumisse, siis soovitan TAIMETOIDU retsepte sirvida!Mind ennast on need väga palju inspireerinud. Isegi kui olen omnivoor siis avab see taimetoidu maailm nii mõnedki uksed sinu sees. #18:05 14.11.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

08.11.2018

Jälgi mind FB!

Jõuan hetkel FB tihedamini postitada kui siia :)https://www. facebook. com/Hea-on-Parem-345682428922827/. #10:02 08.11.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

07.11.2018

Soe pastasalat fetajuustuga!

Salati sisse läksid need koostisosad mis pildil. Makaronide sisse on lõikuriga peenestatud lillkapsas ja 1 suur küüslaugu küüs. Kiidan väga Tupperware lõikurit (võimalik, et on ka mõnel muul firmal imehea lõikur olemas). Igatahes sega salat kokku ja naudi oma einet :). #11:46 07.11.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

Tummine hakklihakaste tomatipĂĽreega!

Viska pannile hakkliha, 3 väikest sibulat kahe küüslaugu peaga (tükeldasin väikeseks). Maitsesta soolaga. Mõne aja pärast lisa veidi vett, siis tomatipasta (suur terve pakk). Selleks, et ei oleks nii hapukas, lisa 3 tl pruuni suhkrut. Nii, siis lõikusin kapsa imepeenikeseks, porgandid riivisin. #11:41 07.11.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

04.10.2018

Riisinuudlid lillkapsaga!

Minu jaoks üks väga huvitav kooslus - riisinuudlid, lillkapsas, seesamiseemned ja tomatipasta! Super maitsev ja väga laialdase võimalusega mida kõrvale serveerida. Kas siis värske salat, kotletid, liha jne. #17:13 04.10.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

27.09.2018

Kõrvitsa ahjuroog broilerihakklihaga!

Mida vajad:2,5 kg kõrvitsat1 suur kohvikoor600 g delikatess broilerihakkliha1 sibultsitrus-grillsegu tillisoolajuustuKoori ja tükelda kõrvits. Pannil pruunista sibul ja hakkliha kergelt (mitte täielikult küpsemiseni). Vala peale kohvikoor ja maitsesta saadud kaste soola, tsitrus-grillseguga. #07:44 27.09.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

18.09.2018

Soe AdĹľika kaste!

Üks täiesti uus avastus. Adžika kuum kaste kinoaga. Kastme tegin nii, et sisse läks 2 punast tükeldatud sibulat. Juurde lisasin mingi hetk mett (2 tl), seejärel adžika kaste, klaas vett, mustad ploomid (eelnevalt leotatud) ja veel maitse järgi mett. Kaste tuli imehea. #12:07 18.09.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

Imehea pirni-sinihallitusjuustupirukas!

Põhjaks kasutasin Säästu pärmi-lehttaiget. Peal pirnid ja sinihallitusjuust. Kõik läheb ahju korraga!. #12:03 18.09.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

04.09.2018

Suvikõrvitsa moos arooniatega!

Püree keetsin lihtsalt ära, lisasin veidi soola ja püreestasin! Jahutasin maha, tõstsin kottidesse ja sügavkülma!Sellest saab teha nii püreesuppi kui ka lihtsalt erinevatesse roogadesse lisada (lasanje, kastmed jms). #12:17 04.09.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

01.09.2018

Imehea salat kanaga!

VAJAD:põldoa salatit kirsstomateid1 nektariinkana rinnafileednatuke majoneesikõva juustu viilekrutoonePõldoa salat sega kokku tükeldatud kirsstomatite ja nektariiniga. Lisa väheke majoneesi. Prae pannil rinnafilee tükid. Tõsta salatile, lisa krutoonid ja kõva juustu viilud :) Head isu!. #09:21 01.09.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

teistmoodi LASANJE!

Vajad:Delikatess broilerihakklihaPunast kastet (minul enda tehtud tomati-sibula hoidis)rohelisi ubekodujuustulasanje plaatesoola ja pipartküüslaugusoola maitsestamiseksvettVedelikku peab olema piisavalt, et katakas kõik plaadid ilusasti ära!Pildi peal on lasanje tegu veel pooleli! :) #09:13 01.09.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

Toitev võileib oa pätsidega!

Vajad: 2 purki valgeid konservube, 2 suurt peotäit spinatilehti, 1 muna, 1 tl sidrunupipart, pool tl musta soola, mingit punast maitseainet :) Massi tegin Tuperware lõikuriga, aga võid teha ka pudrunuiaga tampides. Sega mass kokku ja te käte vahel väikesed pätsid. #09:06 01.09.2018 kanalilt TOIDUBLOGI

 

Kajastused