Viimased blogi sissekanded

Kanal : Kokkama

5. koht blogide edetabelis  

07.02.2016

J├Ą├Ątisetainast vastlamuffinid

Vastlap├Ąev on kohe-kohe k├Ąes ning seet├Áttu on ka see postitus pisut sellele p├Ąevale p├╝hendatud. ├Ľigemini jagan ma ├╝ht ├╝limalt lahedat muffiniretsepti, mis pisut kost├╝meerituna ka vastlakuklite asemele h├Ąsti sobitub. #07:02 07.02.2016 kanalilt Kokkama

05.02.2016

Karamellvormikesed

Selle maiuse pealkiri ja retsept ei tule minu retseptivaramust. Nimelt sattus eelmise aasta l├Ápul minu k├Ątte ├╝ks tohutult suur kogumik igasugu k├Â├Âgi- ja majandusajakirjadega. Sealt leiab rohkelt p├Ánevaid artikleid ja teemasid, mis mahuvad ajavahemikku 1937-1941. #08:11 05.02.2016 kanalilt Kokkama

04.02.2016

Kodused vastlakuklid. Selle aasta kindel lemmikretsept!.

Mina oleks ├╝ks nendest inimestest, kellele meeldivad vastlakuklid. Kuidagi on juba traditsiooniks saanud, et kui vastlap├Ąev l├Ąheneb, siis liiguvad vaikselt m├Átted ka vahukoorekuhja alla maetud kuklite juurde. #16:01 04.02.2016 kanalilt Kokkama

28.01.2016

Tummine hernesupp

L├Ąhenemas on Vastlap├Ąev, see p├Ąev, kui magusad vahukoorekuklid ja tummine hernesupp on aukohal. Seet├Áttu kirjutan ├╝hest oma k├Áige klassikalisemast retseptist. Kuna mu lapse ├╝ks lemmiksuppe on hernesupp, siis talvisel ajal valmistan ma seda rooga ikka v├Ągagi tihti. #06:31 28.01.2016 kanalilt Kokkama

26.01.2016

Taip├Ąrane lillkapsasupp koriandriga

Mulle on supid viimasel ajal eriti meeltm├Â├Âda. V├Áib-olla on see tingitud v├Ąljas valitsevast niiskusest ja k├╝lmast, v├Áib-olla aga lihtsalt sellest, et peale j├Áulus├Â├Âke ihkad miskit muud . . . . ei tea. Igastahes on supid praegu minu men├╝├╝s igati esikohal. #16:10 26.01.2016 kanalilt Kokkama

25.01.2016

├ťks imeline seemnepasteet (paleo)

Avaldasin selle retsepti pildi m├Áni aeg tagasi oma instagram-lehel, kus see toit juba palju elevust tekitas. Loodetavasti pakub see ka blogik├╝lastajatele rohkelt huvi. Mina olen igastahes selles┬ápasteedist v├Ąga vaimustunud. #06:59 25.01.2016 kanalilt Kokkama

21.01.2016

Avokaadosalat prosciutto ja keedetud munaga

├ťldiselt ei ole salatiretseptid need k├Áige populaarsemad, sest tegelikult valmib ju seesugune roog ├╝ldjuhul just sellest, mis parasjagu k├╝lmikus leidumas on. Kui see salat aga valmis sai, siis l├Ąks see tegemisele ka kohe j├Ąrgmisel p├Ąeval. #16:05 21.01.2016 kanalilt Kokkama

19.01.2016

Gluteenivaba suhkrukook mandlipralineega

K├Áige lihtsama olemusega koogid teevad mu s├Ánatuks. Nendes on miskit erilisust. V├Áib-olla ongi see lihtsus, mis justkui s├Ármenipsuga sind v├Álub ning paneb maitsemeeled nii lihtsasti r├Á├Ámustama. #09:59 19.01.2016 kanalilt Kokkama

18.01.2016

H├Árk singi-juustustritsel

Eelmise n├Ądala Naistelehes (13. 01. 16) ilmus minu 2 lemmikk├╝psetist. ├ťhte retsepti jagasin juba paar p├Ąeva tagasi (kreemine juustukook) ning teine on n├╝├╝d siinsamas Teie ees. Otseloomulikult on see pehme ja mahlane singi-juustustritsel, mida tihtipeale just t├Ąhtp├Ąevadel teen. #15:23 18.01.2016 kanalilt Kokkama

15.01.2016

Kreemine juustukook kirsikompotiga

Ma tunnistan n├╝├╝d ausalt - see juustukook on ├╝ks minu viimase aja k├Áige suurimaid lemmikuid ning olen teinud seda k├╝psetist kahel viimasel kuul v├Ąhemalt 5-6 korda. #08:00 15.01.2016 kanalilt Kokkama

14.01.2016

Kodujuustu-suitsukanavrapp. Videoretseptina!

See on n├╝├╝d ├╝ks selline "kiirtoit", mille ma keeran kokku siis, kui parasjagu korralikku l├Áunas├Â├Âki pole veel valminud, samas kergelt n├Ąlg nagu n├Ąpistaks. #13:16 14.01.2016 kanalilt Kokkama

09.01.2016

Lihtne lillkapsagrat├Ą├Ąn

Lillkapsas on ├╝ks minu suurtest lemmikutest! ├ťldjuhul k├╝psetan seda tervena ahjus v├Ái siis aurutan ├Áisikuid aurutiga, kus see omandab lausa jumaliku maitse. Loomulikult on igasugu lillkapsasr valmistatud supid ja p├╝reed samuti suurep├Ąrased. #08:36 09.01.2016 kanalilt Kokkama

07.01.2016

├ťle├Â├ ahjus k├╝psenud pardikoivad

Meil on kodus puuk├╝ttega ahi ja ma olen selle ├╝le v├Ąga ├Ánnelik. Miks? Sellep├Ąrast, et talvisel ajal saab seal valmistada maailma parimaid liharoogasid. #07:06 07.01.2016 kanalilt Kokkama

04.01.2016

Kokkuv├Áte eelmisest aastat ning uue aasta esimene Nipiraamat:)

Nagu oma eelmises postituses mainisin, siis tuleb n├╝├╝d ├╝ks eelmist aastat kokkuv├Áttev postitus. V├Ąga pikalt ei jutusta, aga siiski v├Átan asjad l├╝hikese postitusena kokku. Eelmine aasta oli t├Ąis p├Ánevaid toiduprojekte ning tegevusi. #17:20 04.01.2016 kanalilt Kokkama

31.12.2015

Šokolaadi-kondenspiimakommid (fudge)

Tegemist on ├╝he t├Áeliselt lihtsa magusa kommiretseptiga, mida tegelikult tuntakse ka kui nimega fudge. See on veidi pehme ja ├╝limalt magus kommike, mille valmistamine ├Ánnestub ka k├Áige v├Ąiksema kogemusega kokkajatel. #06:18 31.12.2015 kanalilt Kokkama

28.12.2015

Pirnikook pudingut├Ąidise ja mandlipurukattega

See k├╝psetis on minu j├Áulukookide nimistus olnud juba v├Ąga pikka aega. Kuigi see kook sobib ideaalselt valmistamiseks s├╝gisesel pirni hooajal, siis miskip├Ąrast olen seda k├╝psetist valmistanud tavaliselt ikka talvisel hooajal. #09:02 28.12.2015 kanalilt Kokkama

23.12.2015

S├╝lt, minu vanaema retsepti j├Ąrgi...

Minult on nii palju k├╝situd traditsioonilise s├╝ldi retsepti. Need, kes mind tunnevad, juba teavad, et olen viimased 10 aastat igal aastal s├╝lti keetnud ning seda alati ├╝he ja sama retsepti j├Ąrgi. #16:10 23.12.2015 kanalilt Kokkama

21.12.2015

Mahlane j├Áulukeeks

Miks mulle meeldivad keeksid? Sellep├Ąrast, et need maitsevad kuidagi nii lihtsalt, aga samas nii-nii v├Áluvalt. K├Áige lihtsama maitsega keeksid on erilise olemusega. Need m├Ájuvad nii nostalgiliselt, nii mahlaselt, nii-nii . . . . ├ťks selline keeksike on n├╝├╝d Teie ees. #19:03 21.12.2015 kanalilt Kokkama

20.12.2015

Kiirelt marineeritud l├Áhefilee

See on vist ├╝ks lihtsamini valmivaid eelroogasid ├╝ldse ning t├Ąnu sellele v├Áib selle valmistada vabalt j├Áululauale "viimasel minutil". Viiluta vaid l├Áhefilee, sega kokku kaste ning ├╝henda seej├Ąrel need kaks. #07:14 20.12.2015 kanalilt Kokkama

17.12.2015

Lihtsad kuklid - ehk juustused juustuskoonid!

Siin blogis on n├╝├╝d m├Ánda aega pisut vaiksem olnud. Miks? P├Áhjus ikka selles, et k├Áik toiduprojektid v├Átavad enda alla nii suure aja, et blogi jaoks aega justkui ei j├Ą├Ągi. Siiski on mitu head retsepti siia blogisse postitamist ootamast, nii et alustan algusest. Eilses Naistelehes (16. 12. #15:11 17.12.2015 kanalilt Kokkama