Viimased blogi sissekanded

Kanal : Kokkama

5. koht blogide edetabelis  

27.05.2016

Mõnusad Pärnu toidukohad ehk kuhu ma suvepealinnas soovitan sööma minna!

Minult küsitakse nii tihti, et kuhu ma soovitaksin Pärnus sööma minna. Pärnakana on mul vist enamus siinseid toidukohti juba huvi pärast külastatud ja järeleproovitud ning seetõttu on mul kohe kindlasti välja kujunenud oma isiklikud kindlad lemmikud. #16:38 27.05.2016 kanalilt Kokkama

26.05.2016

Lihtne brokoli-juustusalat

"Ehtne naistekas" . . . ütles mu laps, kui oli seda salatit proovinud. Tõsi, see salat on vist kohe kindlasti rohkem meeltmööda naispoolele. Oma olemuselt ja maitselt võitis minu südame küll koheselt. Maitseb suviselt värskelt, parajalt juustuselt ja kergelt krõmpsult. #10:06 26.05.2016 kanalilt Kokkama

25.05.2016

Alkoholivaba rabarberimojito (paleo veel lisaks ka!)

Ilmad on nii ilusaks läinud, et üsna õige aeg oleks jagada üht minu suvelemmikut - alkoholivaba rabarberimojitot. See on jahutav, värskendav, kosutav ning sobib imehästi ka paleo järgijate menüüsse. #07:43 25.05.2016 kanalilt Kokkama

23.05.2016

Paleo puuviljakeeks

Ma tunnistan täiesti ausalt, et see keeks on imehea ning lisaks suurepärasele maitsele veel gluteeni- ja suhkruvaba ning sobib hästi paleo eluviisi järgijatele. Tegelikult proovisingi seda keeksi esmakordselt Naistelehe köögirubriigi tarbeks. Nimelt oli 18. 05. #16:47 23.05.2016 kanalilt Kokkama

19.05.2016

KĂĽpsisetĂĽkkidega rabarberi-juustukook

Pole vist miskit imestada, et hetkel on selle blogi kõige populaarsemad retseptid erinevad rabarberikoogid. #06:20 19.05.2016 kanalilt Kokkama

17.05.2016

Caesari salati vrapp

Kui eelmisel nädalal õues suurepärased ilmad olid, siis oli tegemisi nii palju, et söögitegemine tahtis sootuks ununeda. Päikeseliste ilmadega püüad ju päeva maksimaalselt ära kasutada ning seetõttu ei leia ka söögitegemise jaoks väga palju aega. #15:01 17.05.2016 kanalilt Kokkama

15.05.2016

Marmelaadi-maapähkliröstikad

Ma teen juba pikemat aega retseptikoostööd Leiburiga. Selline tore töö, kus minu ülesandeks on uusi tooteid pildistada, erinevaid võileivaretsepte välja mõelda ning loomulikult neid pildistada. Kuna hiljuti uuenes nende kodulehekülg (www. leibur. ee), siis lisaks olemasolevatele, sai seda lehte täiendatud veel omajagu retseptidega. #12:49 15.05.2016 kanalilt Kokkama

13.05.2016

Grillitud lõhefilee suhkru-sojamarinaadis

See lõhe maitses grillilt tules nüüd küll üle ootuste hästi. Võib-olla sellepärast, et see oli üks esimesi grillimisi sel kevadel, kuid võib-olla sellest, et lõhekala lihtsalt jääbki grillitult ülimalt hea. #05:04 13.05.2016 kanalilt Kokkama

12.05.2016

Klassikaline biskviitkattega rabarberikook vol2

Kellele ei meeldiks see vana hea klassikaline biskviitkattega rabarberikook?! Tegelikult on selline kĂĽpsetis alati minu iga-aastane rabarberihooaja alguse esimene kĂĽpsetis. Igal aastal piilun kannnatamatult juba pisikest peenralappi, kus rabarberid kasvavad. #10:33 12.05.2016 kanalilt Kokkama

08.05.2016

Lihtne ahjupannkook

Kõigepealt soovin kõikidele emadele ilusat emadepäeva. Tundub, et ka täna rõõmustab päike oma sooja paitusega kõiki:) Toob naeru näole täpselt samamoodi, nagu see ahjupannkoogi retseptki. #05:58 08.05.2016 kanalilt Kokkama

06.05.2016

Uudis minu uuest kokaraamatust "Küpsetamata koogid" ja üks lihtne koogiretsept emadepäevaks (Küpsetamata kodujuustukook kirssidega)!

Nagu ma olen varasemalt maininud, siis eelmise aasta lõpp ja selle aasta algus möödus suuremas osas kiire töö tähe all. #15:47 06.05.2016 kanalilt Kokkama

Uus raamat "Hoidistaja salaraamat. Häid maitseid kogu aastaks" .

Umbes viimased 10-11 kuud on mul möödunud tõelise töö tähe all. #14:03 06.05.2016 kanalilt Kokkama

03.05.2016

Kreekapärane sidruni-kanasupp

Milline rõõm - soojad ilmad on lõpuks jõudnud ka Eestisse. Eile oli õues tunda juba päris suvist meeleolu ning tundub, et tasapisi on ka minu kodulinn Pärnu ärkamas talveunest. #04:34 03.05.2016 kanalilt Kokkama

29.04.2016

Pesto-apelsinimarinaadis kanaroog

Täna on tõeliselt sobiv ilm grillimiseks. Enne aga, kui kõik oma toiduvalmistamistega õue grilli taha kolivad, siis järgnevalt üks kerge kanaroog, mis valmib ahjus. Isegi kui grillimishooaeg tõelise hoo sisse saab, siis kiireks õhtusöögiks sobib see toit valmistamiseks suurepäraselt. #14:23 29.04.2016 kanalilt Kokkama

26.04.2016

Pähklikoogi energiabatoon (paleo)

Minult on hästi tihti viimasel ajal küsitud lihtsaid energibatoonide retsepte ning seetõttu on ka see retseptipostitus pisut sellest tingitud. Erinevaid batoone, mis ei sisalda suhkrut, piimatooteid ja teravilju, on ju tegelikult nii lihtne ja mugav valmistada. #09:00 26.04.2016 kanalilt Kokkama

24.04.2016

Pirnitäidisega kodune purukook ja hoidisteraamatu võitja.

Kookide valmistamisest/küpsetamisest ei saa mul vist kunagi isu täis. Mulle lihtsalt meeldib katsetada ja proovida ning seejärel ootusärevalt magusat lõpptulemust oodata. Seetõttu jagan siin blogis taas ühte koogiretsepti, mis jääb lõpptulemusena meeldivalt mure. #18:13 24.04.2016 kanalilt Kokkama

21.04.2016

Kanapirukas kuskussi, pärlsibulate ja juustuga

Olgugi, et kevadised ilmad paitavad põski ning menüü muutub aina värskemaks ja kergemaks, siis seekord on retseptipostitus ühest pirukast. Küpsetisest, mille täidises on ohtralt mahlast kanatäidist ning mida katab krõbedalt õhuline tainaümbris. #12:39 21.04.2016 kanalilt Kokkama

20.04.2016

Toorjuustu-kondenspiima purukook

Minule meenub purukoogiga kohe see klassikaline moositäidisega purukook. Siiski on purukoogi retseptide maailm ju nii lai ja mitmekesine. #09:09 20.04.2016 kanalilt Kokkama

14.04.2016

Kiire seesamipasta

Paar head ja imekiiresti valmivat retsepti lihtsalt peavad igaühel köögisahtlis peituma. Lihtsalt juhuks, kui lõuna- või õhtusöögi valmistamine liiga viimasele minutile jääb. Täpselt selline on ka alljärgnev retsept. mis valmib hetkega ja sobib viimase-hetke-retseptiks suurepäraselt. #04:59 14.04.2016 kanalilt Kokkama

12.04.2016

Rikkalik lõhe-juustupirukas

Ma jagan Teiega üht head kalapirukaretsepti, mis minule isiklikult on vägagi meeltmööda. Selles on rohkelt kalatäidist, õhuke tainapõhi ning maitsev kate, mis seda pirukat maitsvalt ühtseks seob. #19:58 12.04.2016 kanalilt Kokkama