Viimased blogi sissekanded

Kanal : Kokkama

 

16.01.2020

Kutsume koolitusele: Toidufotograafia ja toidustilistika workshop.

Kuna 18. 01. 2020 koolitus müüdi mõne päevaga läbi, siis on rõõm teatada, et korraldame Meriliniga LISAKOOLITUSE 08. 02. 2020. Seega, kui Sul ei õnnestunud meie esimesele koolitusele kohta saada või ei sobinud kuupäev, siis 8. veebruaril toimub täpselt sama koolitus! Teemad on samad, hind ja kellaaeg samuti!Koolituse hind: 170 Registreerimiseks saada soov info@koogikontor. #23:32 16.01.2020 kanalilt Kokkama

05.01.2020

Maailma parimad martsipani-kardemonirullid

Pühadest toibununa võin öelda, et tavarütm hakkab nüüd vaikselt tagasi tulema. Seega tervitan Teid kõiki selle puhul imeliste martsipani-kardemonirullidega, mis on oma olemuselt maitserikkad, kardemonised, ohtra täidise ning tummise olemusega. #18:25 05.01.2020 kanalilt Kokkama

04.01.2020

Kõige lihtsam toortatramüsli. Gluteenivaba!

Omatehtud müslile võrdväärset vastast naljalt ei leia! Miks?! Seepärast, et kodus valmistatud müslile saad lisada just neid lisandeid, mida soovid ning nii palju, kui hing parasjagu ihkab. #21:39 04.01.2020 kanalilt Kokkama

19.12.2019

Piparkoogitiramisu!

Jõulud lähenevad välgukiirusel ning üsna õige aeg on jagada siin blogis üht pühadekooki. See on tiramisu, mis ahvatleb oma kreemisuse, aga ka lihtsa valmistusviisiga. Pühadekoogiks võib seda kooki kohe kindlasti pidada, sest maiustajad leiavad süües koogist üles ka piparkoogimeki. #12:21 19.12.2019 kanalilt Kokkama

18.12.2019

Prisma avas suurima hĂĽpermarketi Baltikumis!

Pean esmalt koheselt mainima, et siinsest postitusest Sa retsepti ei leia, küll aga infot laienenud Prisma hüpermarketi kohta, mis avas hiljuti oma uksed Rocca al Mare keskuses. Kusjuures, uuenenud Prisma on nüüd ligi kahe jalgpallistaadioni suurune, millele mahub üsna palju põnevaid tootegruppe. #13:53 18.12.2019 kanalilt Kokkama

17.12.2019

SinihallitusjuustutrĂĽhvlid - tore kingiidee!

Praegune pühadeaeg on tõeliselt mõnus. Olgugi, et lund veel ei ole, siis tegelikult juba piparkookide küpsetamisest piisab, et natukenegi seda jõulutunnet tekitada. Jõulutoitude valmistamisega hakkan ka tasapisi pihta ning nädalavahetusel on plaanis keeta sülti. #19:14 17.12.2019 kanalilt Kokkama

14.12.2019

Tõeliselt maitsev šokolaadisai BABKA!

Detsembrikuu alguses jagasin ma Naistelehe köögirubriigis põhjalikult babka valmistamisõpetust. Ajakirja köögikülgedel on nüüdsest uus rubriik "Puust ja punaseks", milles iganädalaselt jagan põhjalikku samm-sammult retsepti koos piltidega. #09:04 14.12.2019 kanalilt Kokkama

10.12.2019

Lihtsalt valmiv nuudlikauss

Oma eemalolekut siit blogist pean vabandama lihtsalt tiheda ajagraafikuga. See-eest on nii mõnedki blogipostitused ootel ning tõenäoliselt lähiajal on need siitsamast ka leitavad. #18:14 10.12.2019 kanalilt Kokkama

26.11.2019

Muredad köömneküpsised

Kuigi detsembrini on veel pisut aega, siis juba mõned nädalad koguvad siin blogis populaarsust erinevad jõuluteemalised retseptid, olgu selleks siis piparkoogid, trühvlid, jõulukoogid või toekas ahjupraad. #08:44 26.11.2019 kanalilt Kokkama

21.11.2019

Veel ĂĽks Poke!

Armastus poke-kausside vastu ei saa mul vist küll mitte kunagi otsa. Vähemalt ei ole lähiajal selle vaibumise märke kuskilt näha. #16:21 21.11.2019 kanalilt Kokkama

17.11.2019

Kodune kiirtoit: ahjukartulid juustukastme ja majoneesiga

Ma ei oskagi kuskilt alustada, kuna tahaks kohe kirjutada, kui mõnus ja lihtne see roog on! Kuigi sobib see hästi ka lisandiks lõuna- või õhtusöögi juurde, siis pigem soovitaksin neid kastmega ülevalatult pakkuda pigem selliseks näksimiseks või siis filmiõhtu suupisteks. #15:10 17.11.2019 kanalilt Kokkama

14.11.2019

Lahtine pirukas lumekrabi ja kodujuustuga

PIRUKALE! Kui ma nüüd mõtlen, siis ma ei mäletagi, millal ma viimati seesugust lahtist pirukat tegin. Ju on põhjuseks see, et minu jaoks on sedasorti pirukad suurepärased meisterdamiseks ja pakkumiseks just siis, kui saabuvad külalised. #17:30 14.11.2019 kanalilt Kokkama

31.10.2019

Eriti hea saiavorm õuntega

Kas olete valmis üheks eriti maitsvaks saiavormiks, mis võiks vabalt kandideerida ka koogitiitlile? Peab tunnistama, et kui ma üle pika aja taas saiavormi tegin, siis tuli see välja lihtsalt uskumatult hea - justkui oleks tegemist koogiga, ainult et biskviidi asemel laiutavad vormis hoopis saiatükid. Kui Te nüüd uurite, et mis selle saiavormi nii h #17:01 31.10.2019 kanalilt Kokkama

25.10.2019

Munad Benedicti moodi (Eggs Benedict)

Seesama hommikusöögiretsept tekitab paljudes elevust, kuid samapalju ka aukartust. Ei taha hakata sõnu peale lugema, aga Hollandi kastme valmistamisel peab olema äärmiselt hoolas ja tähelepanelik. Vastasel juhul saad lõpptulemuseks lihtsalt ühe tükki läinud munakastme. #10:24 25.10.2019 kanalilt Kokkama

24.10.2019

Tatrajahuküpsised maapähklivõi-toorjuustukreemiga

On aeg jagada üht küpsiseretsepti. Miks? Sellepärast, et on sügis ning jahedal hooajal lihtsalt peab end millegi heaga kostitama. Sel korral on selleks heaks asjaks küpsised. Need küpsised ei ole kohe kindlasti tavalised, sest küpsisetaina valmistamisel on ühe komponendina kasutatud ka majoneesi. #06:26 24.10.2019 kanalilt Kokkama

22.10.2019

Magusaid retsepte minu uuest koogikalendrist, kalendriloos ning üks mõnus koogiretsept!

Minult on nii palju küsitud, et millal mul siis uus kokaraamat ilmub. Seitse kokaraamatut olen juba valmis meisterdanud ning vähemalt lähiajal uut retseptiraamatut ei plaani. #04:53 22.10.2019 kanalilt Kokkama

16.10.2019

Võrratult karamelline lehmakommidega õunakook

Olgugi, et sain täna maakodust mitu suurt kotitäit täiesti suurepäraseid õunu, siis tegelikult hakkab see tore õunahooaeg ikkagi vaikselt lõpule jõudma. #16:10 16.10.2019 kanalilt Kokkama

09.10.2019

Ĺ okolaadine banaani-kookosepuder (gluteenivaba)!

Ma jumaldan hommikusööki, sest ei ole midagi paremat päeva esimesest kohvilonksust ning maitsvast toidust, mis kogu päevale selle õige lükke annab. #08:49 09.10.2019 kanalilt Kokkama

30.09.2019

Ă•unanutella

Jah just - õuntest valmistatud Nutella! Ega siin miskit keerulist ei ole, sest see valmib nagu tavaline pähklitest ja šokolaadist valmistatud määre, kuid millele on tekstuuri ja maitse täienduseks lisatud ka õunapüreed! Lõpptulemus? Maitseb hästi - sobib koos pannkookide ja vahvlitega ning pehme saiaga samuti!Retsept ilmus ka ajakirjas Naisteleht ( #07:52 30.09.2019 kanalilt Kokkama

22.09.2019

Tervislikud šokolaadi-maapähklivõitrühvlid neljast komponendist!

Nii, siin on ühed pisut tervislikumat laadi maiustused, mille valmistamiseks on vaja vaid 4 komponenti. Need on trühvlid, millest ei leia suhkrut ega gluteeni, selle asemel on magustajaks kuivatatud datlid ning maitseandjateks maapähklivõi ja kakao. #07:47 22.09.2019 kanalilt Kokkama

 

Kajastused