Viimased blogi sissekanded

Kanal : Kokkama

 

26.06.2019

Lihtsad keerusaiad parmesani ja salaamiga

Kui suvel valitseb pisut kehvem ilm, siis võib endale kodutehtud keerusaiu kohe kindlasti lubada. Ütleme nii, et seniks kuni ilusad ilmad silmapiiril ei eksisteeri, siis võib rannavormi pärast muretsemise tahaplaanile jätta. #16:28 26.06.2019 kanalilt Kokkama

14.06.2019

Värvikirev poke-kauss

Juba päris pikka aega on mul peal poke-roa vaimustus. See on tõeliselt värskendav ja toitev roog, mis sobib tegelikult suvisesse aega imehästi. Poke puhul on tegemist Hawaiilt pärit taljesõbraliku tänavatoiduga. #16:40 14.06.2019 kanalilt Kokkama

13.06.2019

Kiire õhtusöök: punaroosad nuudlid kitsejuustuga

Hoiatan koheselt - need kellele peet ja kitsejuust ei meeldi, siis üsna tõenäoliselt ei ole teile meelepärane ka seesama toit. Kes nende kahe toorainega aga head sõbrad, siis on kohe kindlasti põhjust edasi lugeda!Jagan ühte lihtsat retsepti, mille tulemusena valmivad punakas-roosad nuudlid. #12:28 13.06.2019 kanalilt Kokkama

11.06.2019

Kuhu Pärnus sööma minna? Pärnu toidukohad, mida soovitan!

Ammu pole olnud sellist nädalavahetust, kus mu telefon endast lakkamatult märku andis. Põhjuseks sõbrad-tuttavad, kes suvise ilmaga olid Pärnu tulnud ning uurisid suvepealinna toidukohtade kohta. #19:39 11.06.2019 kanalilt Kokkama

02.06.2019

Maitsev kaunitar: rabarberi-toscakook

Rabarber on praegusel hooajal popp. Nagu igal aastal, siis ka praegu on loomulikult minu blogi kõige populaarsem retsept "Kiire rabarberikook". See kook on nii kiire ja lihtne ja nii-nii kodune, et olen seda sel aastal valmistanud vist juba ligi 10 korda. #18:34 02.06.2019 kanalilt Kokkama

27.05.2019

Minipitsad suitsulõhe või prosciuttoga (pärmita jogurtitainaga)

Kaldun kahjuks arvama, et lähiajal suvesooja enam ei tule. Rõõm, kui eksin, aga kui eile taas veidi paksema talvejope kapist välja otsisin, siis kuidagi ei taha uskuda, et ilma suudab end positiivselt üllatada. #06:30 27.05.2019 kanalilt Kokkama

21.05.2019

Need imelised makroonid - samm-sammult õpetus, soovitused ja nipid!

Minu käest on makroonide retsepti nii palju küsitud, et lõpuks otsustas valmistamisõpetus nüüd ka blogisse kolida. Jagasin antud retsepti ka selle aasta jaanuarikuu Naistelehe köögirubriigis, kuid nagu alati jääb minul kahest lehest, mis retseptide jaoks mõeldud, väheks. #12:29 21.05.2019 kanalilt Kokkama

14.05.2019

Uus raamat: Hull makroonide järele

Mul on rõõm teatada, et ilmunud on üks võluvatest maitsetest tulvil raamat: "Hull makroonide järele". #12:15 14.05.2019 kanalilt Kokkama

13.05.2019

Lapsed köögis: lillepotikoogid

Need koogikesed on head mitmel põhjusel. Esiteks, kui on külalistele vaja kiirelt miskit pakkuda, siis seesama kokkusegamiskook sobib selleks puhuks hästi. #15:58 13.05.2019 kanalilt Kokkama

11.05.2019

T1 Mall of Tallinn kutsub õhtusöögile ja kontserdile (auhinnamängust instagramis ka)

Mul on jagada Teiega üht põnevat infot! Nimelt avab T1 Mall of Tallinn üheks õhtuks Eesti suurima restorani. Mis? Kes? Kus? 10. mail toimub T1 Mall of Tallinnas briti lauljatari Laura Mvula kontsert, mille eel pakuvad keskuse neljandal korrusel asuvad 9 restorani muusika- ja toidugurmaanidele põnevaid kolmekäigulisi õhtusööke. #15:41 11.05.2019 kanalilt Kokkama

Imeliselt lihtne küpsise kräsupea (küpsetamata!)

Kräsupeakooki eraldi vist tutvustama ei pea. Tegemist on koduse koogiga, mille üks olulisemaid komponente on hapukoor, kuna ilma selleta ei saa valmida koogikate. Kui traditsiooniline kräsupeakook vajab küpsetamist, siis seesama koogike saab valmis ilma ahju kasutamata. #14:50 11.05.2019 kanalilt Kokkama

21.04.2019

Pidulik kookoskreemikook

Vahest võluvad mõned maitsed nii ära, et oled nende lummuses üsna pikalt. Umbes taoliselt võlus mind see kook, kui sellest tükikese esmakordselt maitsesin! See on tõeliselt maitsev kook, millel on äratuntav kookose maitse. #22:02 21.04.2019 kanalilt Kokkama

17.04.2019

Imelised "mõranenud" profitroolid

Muretainast kattega profitroolide armastus sai alguse minul Tallinnas asuvast Ristikheina kohvikust. Seal müüakse juba tubli mitu aastat sedasorti profitroole, mille seest leiad ohtralt täidist. #20:43 17.04.2019 kanalilt Kokkama

Bataadivõileivad avokaadoga

Taas eksivad siia blogisse ära võileivad bataadist. Ma ei saa miskit parata- need maitsevad imeliselt ning praeguste kevadiste ilmadega sobivad need võileivad ka suurepäraselt. Kusjuures olen seesuguseid võileibasid viimasel ajal nii mõnegi toidukoha hommikusöögimenüüs näinud. #20:42 17.04.2019 kanalilt Kokkama

02.04.2019

Porgandi ja hakklihaga tatrapuder

Kui oled tatraga sõber, siis soovitan sellesse retsepti keskenduda, sest enam nostalgilisemaks ja lihtsamaks asi enam minna ei saa. Tatar on minu jaoks selline tooraine, mida mingi aeg teen igapäevaselt, siis aga tekib pikk vahe seniajani, kuni avastan selle taas. #17:39 02.04.2019 kanalilt Kokkama

28.03.2019

Uudiseid suvepealinnast: Pärnu Restoranide Nädal on taas saabumas! Auhinnamängust ka!

Kevade saabumine tähendab seda, et suvepealinnas toimub taas Pärnu Restoranide Nädal. Seega, märkige endale märkmikku, et 6-14. aprillini olete hõivatud restoranide nädala külastamisega;) Osalevad restoranid pakuvad sel perioodil 2-käigulist lõunasööki hinnaga 10 ja 12 eurot ning 3-käigulist õhtusööki hinnaga 18 ja 22 eurot. #14:54 28.03.2019 kanalilt Kokkama

27.03.2019

Kreemja kattega seenevõileivad

Erinevate seenetoitudega on lugu nii, et olen ise neist hullupööra vlimustuses, kahjuks aga minu ülejäänud pere suhtub asjasse täpselt vastupidi, mistõttu eksivad seeneroad meie toidulauale küllaltki harva. Kahju! Siiski üllatan end ise vahest mõne kelmika toiduga, kus seened on uhkelt peaosas. #10:15 27.03.2019 kanalilt Kokkama

24.03.2019

Sega-kokku šokolaadiküpsised

Mulle tundub, et mida lähemale kevadele, seda rõõmsamaks muutuvad inimesed Sinu ümber. Esimestest kevadistest päikesekiirtest ammutatakse uskumatult palju energiat, mis lihtsalt kisub kogu näo üheks surueks naeratuseks vorpima. #20:55 24.03.2019 kanalilt Kokkama

10.03.2019

Kaerahelbepuder tĂĽĂĽmiani, peekoni ja parmesaniga

Soolasest pudrust ei saa ma kuidagi rääkimata jätta. Õigemini olen sellest siin blogis pajatanud vist juba nii palju, et kordade lugemiseks jääb ühe käe sõrmede peal väheks. #19:29 10.03.2019 kanalilt Kokkama

05.03.2019

Lihtne lõhe-kartulivorm

Järgnevalt midagi klassikaliselt head! Kui viimasest kartulivormi valmistamisest on liialt kaua möödas, siis on aeg see viga parandada. Kui ma nüüd üle pika aja taas selle tegemise juurde jõudsin, siis peab tõdema, et lihtsa olemusega argipäevaroad on tihtipeale kõige mõnusamad. #18:00 05.03.2019 kanalilt Kokkama

 

Kajastused