Teemablogi sissekanded

Üleeile (27.07.2016)

Kui naine armastab meest, kõik tööd teeb ära ta eest

Olen juba tükk aga kibelenud seda postitust kirjutama, aga ühel või teisel põhjusel pole peale märksõnade midagi paberile saanud. Aga õnneks kahjuks ei jäta fb teavitamata mitte millestki, mida keegi su sõpradest eales laikinud on, nii et kui siis prokrastinatsiooni eesmärgil igasuguseid linke järgida, võib sattuda sootuks teise universumisse (põhimõtteliselt sõna otseses tähenduses). 21:28 27.07.2016 kanalilt Toidutegu 5

26.07.2016

Piparmündi-šokolaadi jäätis

Retsept minu raamatust "Jäätised ja sorbetid. Masinaga ja ilma. ". 10:44 26.07.2016 kanalilt Eva köögis 1

24.07.2016

Anne's shrimp and mango salad

We had some friends over today and I needed something bright and yummy (and without gluten) to be served on this sunny day. I was browsing my to-do(-again) lists, and opted for a refreshing mango and shrimp salad that I've made before. It's light, it's easy, and it's quite an eye-catcher, so perfect for a summer get-together. 22:20 24.07.2016 kanalilt nami-nami: a food blog 8

19.07.2016

Kartulisalat tomatite ja pestokastmega

Kõige innovaatilisem kokk on ikka justkui tühi külmkapp. Ühel sellisel õhtul avastasin selle suurepärase kartulisalati retsepti, mis sobib ideaalselt suvesse ja grilli kõrvale. Mulle tundub, et salatisse istuks hästi ka anšoovis. Kes julgeb, see proovib. Kindlasti kasuta kodutehtud pestot, sest poe omad on enamjaolt jubedad. 09:59 19.07.2016 kanalilt Ise tegin süüa 2

17.07.2016

Sõitsime peale laupäevast jalka mängu Horvaatiasse

Enam-vähem nii oligi. Peedul oli hirmpalav ja järgmiseks nädalaks lubas vihma. Hõõgusime tüdrukutega seal ja arutasime, et äkki oleks hea plaan Horvaatiasse minna. Esitlesime siis ideed Henrile, tema ütles, et ta vaataks õhtul hea meelega jalka EM poolfinaali mängu ära ja siis võiks minna küll. 17:50 17.07.2016 kanalilt Juc ja Co 7

16.07.2016

Me armastame ooperit! 6. osa – duetid

Arvasite juba, et nüüd on ooperipostitustega ühel pool? No õnneks selles valdkonnas materjali jagub ning kui sooloesitused said üle vaadatud, siis siirdume aga duettide (ning hiljem loodetavasti ka ülejäänud ansamblite, kooride ja avamängude) juurde. 23:08 16.07.2016 kanalilt Toidutegu 5

13.07.2016

Sourdough cinnamon buns / juuretisetainast kaneelisaiad

Yes, you can successfully bake cinnamon buns from sourdough - it just takes time! The result is not so airy as with usual yeast dough but more rich and chewy. 10:27 13.07.2016 kanalilt Eva köögis 1

12.07.2016

Pidulik šokolaaditort

Rikkalik 3-kihiline šokolaadikook, milles vähese nisujahuga biskviit vaheldumisi kirsi-tumeda šokolaadi kreemiga. Tort 40 inimesele. 09:21 12.07.2016 kanalilt Eva köögis 1

06.07.2016

Maasika-rabarberišarlott

Kirjutaks kah vahepeal jälle. Pealegi oli külmkapis veel üks vinho verde, mida keegi polegi imekombel ära joonud. Peale selle oli külmkapis rääsunud või. Mis tähendab seda, et kooki ei ole siin majas nii ammu tehtud, et isegi või on halvaks läinud. Ent see pole mitte ainus anomaalia. 22:20 06.07.2016 kanalilt Toidutegu 5

04.07.2016

Pavlova metsmaasikatega

Metsmaasika Pavlova, minu unistuste kook, mille valmistamist ootasin mitmeid kuid. Pavlova with forest strawberries & vanilla cream. It was my dream to make this cake but I had to wait a few months for the forest strawberry season to begin. Metsmaasikate hooajal on kooki võimalik ka Perenaise Pagariärist tellida. 15 cm läbimõõduga koogi hind 18 eurot. Katteks vaniljekreem. 11:21 04.07.2016 kanalilt Eva köögis 1

27.06.2016

Suvine biskviittort

Suvi ja sünnipäev. Biskviittort kohupiima-kirsi täidisega, kaunistuseks olevad lehed on matchaga värvitud martsipanist. Summer and birthday cake. Sponge cake with quark-cherry filling, green leaves are cut from matcha-coloured marzipan paste. P. S. Perenaise Pagariäri Eva lehekülg Facebookis (vajuta FOLLOW). 16:37 27.06.2016 kanalilt Eva köögis 1

21.06.2016

Krõbedad kanatiivad

Ma ei ole varem aru saanud, miks ameeriklased teleka ees massiivse koguse krõbedate frititud kanapaladega maiustavad, aga paele esimest juhuslikku kokkupuudet winsgtopp. eu kanatiibadega, mõistan ma seda täielikult. Kuna viimane on praegu suvepuhkusel, siis tuleb kuidagi ise hakkama saada. 17:21 21.06.2016 kanalilt Ise tegin süüa 2

17.06.2016

Maasika-šokolaadikook

Maasikasiirupiga immutatud šokolaadikook, retsepti leiate siit. 11:04 17.06.2016 kanalilt Eva köögis 1

08.06.2016

Üksik hunt ja positiivne mõtlemine

Ma küsin teilt, millal muutus elementaarne viisakus millekski eriliseks? Sattusin nimelt hiljuti kuskil nägema väidet, nagu näitaks asjaolu, et kui oma telefoniekraani vahtimise asemel mees kuulab sind, kui sa räägid, siis on ta sinust tõsiselt sisse võetud.  Fantastika.  Ja kui maha ei sülita ja enne suudlemist sigareti suust võtab, siis on muidugi tegemist härrasmehega? (See oli soojenduseks. 22:03 08.06.2016 kanalilt Toidutegu 5

31.05.2016

Vegan delights of Tallinn 2016 (guest post)

As the tourist season approaches, I get many emails asking for dining recommendations in Tallinn specifically and in Estonia more generally, some asking about special diets. I asked my friend and colleague Kadri and her partner Luke, both vegans, to share their favourite recommendations. Kadri is the host of veganmaailm. com, the oldest Estonian vegan food blog and her partner Luke is an Australian coffee snob. 19:46 31.05.2016 kanalilt nami-nami: a food blog 8

12.05.2016

Küpsetamata šokolaadikook

See kõik kaob nii kiiresti. Isegi sirelid õitsevad juba. Võib-olla jääb see alati nii, et maikuus mõtlen nukraid mõtteid. Ühel õhtul mõtlesin nende sündmuste peale, mis mind neli aastat tagasi kevadel kildudeks kukutasid. Nüüdseks on neist haavadest alles vaid armid. Kõik, mis ei tapa, pidi ju tugevamaks tegema. 21:03 12.05.2016 kanalilt Toidutegu 5

09.05.2016

Kevad ja roheline tee / Spring and green tea

Handmade Tai Ping Hou Kui from Fujian, China. 18:09 09.05.2016 kanalilt Eva köögis 1

Soolakaramelli jäätis pekanipähklitega / Salted caramel ice cream with pecan nuts - RECIPE

Karamelline ja pehme jäätis kergelt krõmpsuvate pähklitega, üks minu jäätiselemmikutest. Eesti keelne retsept - kliki siia. ----------This ice cream is soft and caramel-rich enriched with crunchy pecan nuts. It might be a little time-consuming to prepare the caramel base but the result is all worth it. Ice cream base:2. 5 dl sugar5 dl 35% cream1 tsp salt flakes0,5 tsp vanilla extract4 egg yolks2. 18:07 09.05.2016 kanalilt Eva köögis 1

03.05.2016

 

Päev pildis

Sotsiaalmeedia!

  • Kui sind huvitab mida inimesed Sinu ettevõttest, tootest ja konkurentidest sotsiaalmeedias räägivad, tutvu lähemalt SocialDiveri teenusega. Sotsiaalmeedia monitooringusüsteemi on loonud Freqmedia - Eesti juhtiv infoseire ettevõte.